Fa un any, en ple confinament per la pandèmia de la Covid-19, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts va posar en marxa l’espai d’opinió Cultura en 300 paraules, que diàriament va publicar al web les reflexions de 150 representants de diferents àmbits culturals al voltant de “com ha de ser la cultura de l’endemà”. Ara, el CoNCA publica en forma de llibre aquests textos, amb edició de Tina Vallès.

150 veus. La cultura de l’endemà es presenta aquest dijous, a les 18 h, amb una conversa entre quatre persones que van participar en la iniciativa: Paula Bruna, Jordi Fosas, Raquel Garcia i Jesús Navarro. La presentació es podrà seguir en directe al canal de YouTube del CoNCA.

“El resultat va ser un riquíssim mosaic d’idees que il·lustren un moment summament transcendent de la història recent i, alhora, una font de directrius heterogènia i transversal que pot contribuir enormement a traçar una ruta sòlida en les polítiques culturals d’ara endavant”, afirma el Consell sobre la iniciativa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram