L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals per a l’any 2021. La dotació és de 750.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 24 de març.

L’objecte d’aquestes bases és promoure el suport a les associacions professionals altament representatives dels sectors de les arts escèniques, les arts visuals o la música, i als col·legis professionals, per a projectes d’activitats que tinguin com a finalitat la millora professional dels seus associats o col·legiats i dels professionals d’aquests sectors.

Queden excloses d’aquestes bases les iniciatives impulsades per centres de creació i producció de titularitat pública (gestionats per entitats públiques o privades), les que tinguin finalitat comercial, i les vinculades a la indústria cultural (programacions estables, projectes editorials i galeristes, etc.).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram