L’Acadèmia de Televisió i de les Ciències i les Arts de l’Audiovisual i la Societat Societat General d’Autors i Editors han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes conjunts. En virtut de l’acord, la SGAE s’incorpora al consell de l’Acadèmia de TV i aportarà recursos per a la realització d’activitats adreçades a la promoció i defensa de la imatge pública del mitjà i del conjunt dels professionals de la televisió i l’audiovisual en la societat, entre d’altres.

“Aquest tipus d’aliances entre institucions es tradueixen en oportunitats per als creadors. Són finestres que s’obren als autors; en aquest cas concret, noves oportunitats en el mitjà televisiu per donar sortida al talent”, ha assenyalat Antonio Onetti, president de la SGAE i membre de l’Acadèmia de TV en la seva faceta de guionista de sèries.

“Amb aquest acord amb la SGAE, sumem forces en una etapa de voluntat innovadora i transformadora de la institució i reforcem el compromís de la junta directiva d’una Acadèmia de Televisió oberta a tots els professionals del sector audiovisual i a les entitats que els defensen”, ha destacat la seva presidenta, Maria Casado, en l’acte de signatura, celebrat aquest dijous a la seu de la SGAE a Madrid.

“Des de la Fundació SGAE posarem la nostra experiència de més de dues dècades en promoció cultural al servei de l’Acadèmia de TV per buscar fórmules professionals perquè els nostres socis desenvolupin el seu talent”, ha afegit el seu president, Juan José Solana.

La SGAE destaca que, amb aquest conveni, reforça la seva presència institucional en aquells fòrums professionals que promouen els interessos autorals en els àmbits de treball propis de l’entitat, de la mateixa manera que col·labora amb l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques i amb l’Acadèmia de les Arts Escèniques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram