Aquesta setmana han arribat a les sales de cinema dues pel·lícules amb producció catalana. Per una banda hi ha La vampira de Barcelona, dirigida per Lluís Danés, guanyadora del Gran Premi del públic a la millor pel·lícula en la darrera edició del Festival de Cinema de Sitges.

Es tracta d’un thriller ambientat en la Barcelona de principis de segle XX interpretat per Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Núria Prims, Francesc Orella, Mario Gas i Sergi López, entre d’altres. La vampira de Barcelona produïda per Brutal Media i Filmax en coproducció amb TV3.

 

 

També ha arribat als cinemes Josep , d’Aurel Froment, premi ex aequo a la millor direcció a la Seminci de Valladolid. A més, el film està nominat en la categoria de millor pel·lícula d’animació dels Premis del Cinema Europeu.

Josep és una producció d’Imagic i Les Films d’Ici Méditerranée, i és el primer llargmetratge del dibuixant de premsa Aurel. Està inspirat en la vida i obra del dibuixant i exiliat republicà Josep Bartolí (Barcelona 1910 – Nova York 1995), i compta amb les veus de Sergi López, Sílvia Pérez Cruz (que també hi posa la música), Valérie Lemercier, David Marsais i Alba Pujol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram