María Rodríguez Soto i David Verdaguer a ‘Els diesque vindran’.

L’edició internacional de l’Atlàntida Film Fest s’amplia i arribarà a Sèrbia, Grècia, Albània, Romania i Bulgària, que s’afegeixen a Portugal (on va aterrar el 2018). Aquesta expansió del certamen impulsat per Filmin és possible gràcies a la col·laboració del programa Media Europa Creativa de la UE.

Durant tot el mes de desembre l’Atlàntida Film Fest Internacional estarà disponible a les plataformes Cinesquare i Filmin Portugal. El programa inclou una secció oficial amb vuit títols de la darrera edició del certamen, i un Catalan focus (en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull) amb nou produccions inèdites en els sis països.

Els nou films amb producció catalana són els llargmetratges Els dies que vindran i La mort de Guillem, dirigides per Carles Marqués-Marcet; La hija de un ladrón, de Belén Funes; 7 raons per fugir, d’Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras; Ojos negros, de Marta Lallana i Ivet Castillo, i La filla d’algú, film de direcció coral de l’ESCAC; i els curtmetratges Suc de síndria, d’Irene Moray; La última virgen, de Bárbara Farré, i Después también, de Carla Simón.

L’Atlàntida Film Fest va néixer el 2011 com a festival online de Filmin, i el 2016 va incorporar una seu física a Mallorca. En la desena edició en línia, celebrada el passat estiu, es van comptabilitzar més de 550.000 espectadors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram