El portal cultural El Temps de les Arts ha creat uns premis homònims per reconèixer els millors treballs en arts visuals, arts escèniques, música, arquitectura i patrimoni. L’objectiu és estimular la cultura d’innovació en els territoris de parla catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en els cinc àmbits. Cada categoria està dotada amb 3.000 euros i una obra de l’artista Perejaume.

Les candidatures poden ser presentades per un ajuntament, una entitat jurídica (associacions, fundacions, col·legis, programadors, firmes, etc.) o una persona física. El termini finalitza el 15 de gener de 2021. L’acte de lliurament tindrà lloc el 15 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’Art impulsat per la UNESCO.

Els Premis El Temps de les Arts cerquen la participació i reconeixement de les iniciatives sorgides de tots els territoris, pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió. A més, en un moment d’excepcionalitat com l’actual, els jurats valoraran aquelles iniciatives que s’hagin sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram