L’Institut Català de les Empreses Culturals ha posat en marxa la convocatòria per a la concessió de subvencions a festivals de música d’alt interès cultural. La dotació és de 905.000 i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 28 de juliol.

L’objecte d’aquesta línia d’ajuts és donar suport a la preparació i realització de festivals de música de caràcter professional de les següents especialitats: clàssica; clàssica catalana; antiga; clàssica contemporània; lied i música de cambra; lírica, clàssica i dansa; pop rock; cançó d’autor; música d’arrel tradicional, i jazz.

Els festivals que optin a aquestes subvencions s’han d’haver realitzat entre l’1 d’octubre del 2019 i el 30 de novembre del 2020, i han de comptar amb un mínim de cinc edicions consecutives abans de 2020. La no celebració presencial del festival no es considera un incompliment si es justifica la impossibilitat o un perjudici econòmic rellevant a causa de les mesures preses per les autoritats per prevenir i combatre la Covid-19.

Són subvencionables les comissions financeres per venda d’entrades, les despeses d’oficina (lloguer de l’immoble, manteniment i conservació, subministraments, neteja, assegurances, gestoria, despeses administratives i béns fungibles); els interessos de pòlisses de crèdit o préstec (exclosos els préstecs hipotecaris); les despeses de personal, i les quotes de gremis i associacions professionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram