Guionistes Associats de CatalunyaSerielizados Fest han posat en marxa la segona edició del Pitching Fòrum Sèries, programat en el marc de la setena edició del festival, que se celebrarà del 20 al 25 d’octubre a Barcelona. El termini per presentar projectes de sèrie finalitza el 30 de juliol.  

Els projectes poden ser sèries, websèries o minisèries, de ficció o documentals. Les propostes han de ser inèdites i s’han de presentar en català o castellà.  

L’objectiu del Pitching és crear un mercat i un punt de trobada entre guionistes, plataformes, cadenes de televisió i productores, a més d’establir un vincle directe entre els actors de l’audiovisual, facilitant el posicionament, desenvolupament i, a llarg termini, la producció de projectes on es valori el guió. 

Un comitè de lectors i analistes de guió designat pel GAC seleccionarà entre quatre i vuit projectes de sèrie perquè participin en una jornada d’exposició davant d’un tribunal format per representants de plataformes VOD i cadenes de TV, i amb productores com a públic assistent.  

Abans de l’acte, els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria personalitzada de continguts i un taller de pitch

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram