Les Impuxibles, amb Ariadna i Clara Peya.

El festival Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes es traslladarà aquest estiu a la veïna Sitges amb Re-Evoluciona, una nova proposta artística de carrer, de les primeres que s’organitzen després de la pandèmia de la Covid-19.

La direcció havia refet el festival per aquest 2020 arran de l’estat d’alarma, dissenyant diverses actuacions itinerants a places i carrers de Ribes perquè el públic en gaudís des dels balcons. La proposta, però, no va rebre l’autorització de l’Ajuntament i el festival s’ha acabat traslladant a Sitges, on se celebrarà del 17 al 19 de juliol.

Fes+Chapeau Re-Evoluciona es defineix com un “festival d’arts del moviment en risc” i gira entorn el concepte de l’equilibri, a través del qual s’oferiran set espectacles de música, dansa i circ. A l’espera de veure com evolucionen les restriccions després de la pandèmia pel que fa a esdeveniments culturals, els organitzadors ja han anunciat dues sessions de cadascun dels espectacles per tal de garantir un distanciament de seguretat entre el públic.

La programació inclou actuacions de Les Impuxibles, Kolektiv Lapso Cirk, Ricky el Profesor de Tenis, Gerard Quintana i Xarim Aresté, La Intrusa, Madame Gaüc, i Laia Santanach.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram