La 39a edició de la fira d’art contemporani ARCO que se celebra a Madrid fins diumenge compta amb la participació de catorze galeries catalanes, quatre de les Illes Balears, i quatre més del País Valencià.

De les galeries catalanes –totes de Barcelona–, tretze participen en el programa general: ADN, Ana Mas Projects, Àngels Barcelona, etHALL, Joan Prats, Marc Domènech, Mayoral, Miguel Marcos, Nogueras Blanchard (que també té seu a Madrid), Polígrafa Obra Gràfica, Projecte SD, RocioSantaCruz i Senda. Per la seva part, Bombon Projects forma part del programa Opening destinat a les galeries amb menys de set anys.

Per la seva part, hi ha tres galeries de les Illes Balears en el programa general: Horrach Moya, L21 i Pelaires. I una a l’Opening: Fran Reus. Les quatre provenen de Palma.

Finalment, a ARCO participen quatre galeries del País Valencià en el programa general: Aural, Espai Tactel (amb seu també a Barcelona), Luis Adelantado i Rosa Santos. La primera d’Alacant i la resta de València.

En l’apartat d’espais culturals també estan presents a ARCO la llibreria Laie i l’editora Artika, ambdues de Barcelona, la col·lecció Beep d’Art Electrònic de Reus, i l’Espai d’Art Contemporani de Castelló.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram