El Consell per al Foment i la Difusió de l’Obra de Gaudí ha aprovat les línies sobre les quals durant aquest any treballarà el Pla estratègic 2021-2026, any del centenari de la mort de l’arquitecte.

En aquest procés s’analitzarà l’origen i l’activitat del Consell Gaudí, es revisaran els objectius fundacionals de l’ens, i s’establiran unes línies estratègiques de treball que permetin orientar la seva tasca envers la materialització de projectes consensuats, que s’ajustin a les necessitats i objectius, comuns i específics, de cadascun dels seus membres. A més, s’ha proposat la formalització del grup de treball de gestors tècnics del Consell Gaudí, que té com a objectiu desplegar les accions proposades.

Finalment, durant la sessió, els representants de les institucions i entitats membres del Consell Gaudí, han aprovat començar a treballar en els actes i activitats que hauran de formar part de la commemoració el 2026.

El Consell Gaudí ha celebrat la seva reunió plenària aquest dilluns a la Nau Gaudí de Mataró.

L’òrgan, creat fa sis anys, està format pels gestors dels edificis de Gaudí, tant de titularitat pública com privada, entitats i experts reconeguts en l’obra de l’arquitecte i responsables del Govern de la Generalitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram