La 13a edició dels Premis GAC rendirà homenatge a Antoni Llena, a qui s’atorgarà el Premi Honorífic a la trajectòria artística, i a Chus Roig, reconeguda amb el Premi Honorífic a la trajectòria galerista. Ambdós seran distingits durant la Nit del Galerisme, que tindrà lloc el proper 8 de juny a la Sala Teatre del CCCB i a l’Atri del MACBA.

“Els premis honorífics d’aquest any ressalten dues grans trajectòries professionals com són les d’Antoni Llena, un dels artistes més significatius de les pràctiques conceptuals a Espanya, i la de Chus Roig, que des de 1973 s’ha forjat una destacada carrera com a galerista, en els darrers anys com a sòcia de la galeria Senda”, ha destacat Pepa Quintero, directora d’Anquin’s Galeria d’Art de Reus, recentment nomenada presidenta del comitè organitzador dels Premis GAC.

Durant la Nit del Galerisme es donaran a conèixer els guanyadors de les vuit categories dels Premis GAC: al col·leccionisme; a la crítica d’art; al comissariat; al mitjà de comunicació; a l’artista emergent per la millor exposició en galeria; a l’artista consolidat per la millor exposició en galeria; a l’exposició històrica, i a la programació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram