La Fundació Carulla ha posat en marxa la quarta edició del Premi Lluís Carulla, que ha estat remodelat. El guardó biennal té per objectiu estimular i fer viables projectes i idees que transformin i millorin la societat catalana.

En aquesta edició s’atorgarà un primer premi a un projecte cultural dotat amb 60.000 euros per al seu desenvolupament, amb un acompanyament de mentors culturals i empresarials de dos anys valorat en 10.000 euros més.

També es distingirà la millor idea amb 15.000 euros, 10.000 per a la incubació i prototipat i 5.000 en acompanyament de mentors culturals i empresarials durant un any.

A més, els quatre projectes i dues idees finalistes podran accedir a un fons de beques dotat amb 15.000 euros.

Els finalistes també tindran l’opció de continuar amb el seguiment dels mentors culturals i empresarials durant un any, valorat en 1.500 euros per projecte i idea.

El termini per presentar candidatures finalitza el 2 de febrer, i el veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic a mitjan novembre.

La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre. En la categoria de projecte cal que siguin propostes en una fase inicial de desenvolupament o que plantegin un salt qualitatiu innovador i diferencial. I en la d’idea cal que es tractin d’iniciatives inèdites.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram